back to top

Strijp-T Hotspots

Kom alles te weten over de historie van dit karakteristieke bedrijvenpark.

Scroll verder

Strijp-T
The business park with character

Strijp-T is een innovation district in Eindhoven en het is de plek waar mijn studie gevestigd is. Hier zijn veel hightech bedrijven te vinden. De uitdaging was om de identiteit van Strijp-T en al haar bewoners verder te versterken.

Voor het project Strijp-T kwam de uitdaging om de identiteit van Strijp-T verder te verbeteren. Er zijn een aantal concepten bedacht en gepresenteerd aan de opdrachtgever vanaf Strijp-T.

Een van de concepten is om de geschiedenis van Philips verder te weerspiegelen op Strijp-T. Hiervoor is er gewerkt aan de Strijp-T Hotspots app. Een vooruitstrevende web app waarmee bezoekers/bewoners van Strijp-T diverse Hotspots kunnen vinden en een video/tekst/AR/VR experience op locatie kunnen krijgen. Naast de geschiedenis van Philips belicht deze oplossing ook de verschillende bedrijven die op Strijp-T gevestigd zijn.

De Strijp-T Hotspots app zal nieuwe bezoekers trekken en met name bestaande 'bewoners' meer inzicht geven in hun dagelijkse werkplek. Het is als het ware een interactieve hightech plattegrond van Strijp-T, die het vinden van verschillende plekken een hele nieuwe betekenis geeft!

Om deze missie te volbrengen, is met VueJS een progressieve web-app ontworpen en ontwikkeld die gebruikers eenvoudig op hun telefoon kunnen installeren. Daarnaast is een API op maat opgezet die alle data van elk bedrijf en elke hotspot op Strijp-T bevat. Gebruikers krijgen een interactieve kaart waarop ze hotspots in de buurt kunnen zien en alle informatie die daarmee verband houdt.

WEBSITE:   strijp-t.nl

Strijp-T
Strijp-T Strijp-T Strijp-T Strijp-T Strijp-T Strijp-T
Strijp-T

Start exploring!

Falcon Electric Aviation

Volgende case   →