Projecten

Neem een kijkje in mijn portfolio, hier vind je een aantal projecten die ik al heb afgerond. En daar ben ik, om eerlijk te zijn, best trots op.

UInspire

Samen met een aantal creatieve vrienden heb ik een Instagram profiel opgericht genaamd UInspire. Op dit profiel kunnen designers inspiratie krijgen door de wekelijkse ontwerpen die we ingestuurd krijgen en uploaden.

Schoolings.

Schoolings is een app waar leerlingen van de middelbare school huiswerk en opdrachten kunnen bekijken, aantekeningen kunnen maken en delen met mede-leerlingen. De Schoolings assistent kan je helpen met het vinden van hetgeen dat je nodig hebt. Snel een eenvoudig, alles om meteen aan de slag te gaan. Schoolproject voor het vak informatica.

Daily UI challenge

In 2018 ben ik begonnen met de Daily UI challenge. Hierin ben je honderd dagen bezig jezelf te trainen in het verbeteren van je design skills. Je krijgt iedere dag een opdracht in je mailbox waarmee je aan de slag kunt gaan, vervolgens post je dit design op social media om anderen te inspireren.

Huis360.nl

In 2019 maakte ik een website voor Huis360.nl, een jong bedrijf dat zich focust op het maken van 360┬░ foto's en virtuele rondleidingen voor de makelaardij. Het eindresultaat is te bekijken door op de button hieronder te klikken.

Overige projecten

Ik heb de afgelopen tijd onder andere mogen werken voor deze ondernemingen...

Maar dit was nog niet alles.

Voor mijn volledige portfolio ben je van harte welkom op mijn Dribbble profiel en op de Playground pagina, neem eens een kijkje.