Over mij

Mijn naam is Jordy. Ik ben 17 jaar en al sinds 2015 bezig met het ontwerpen van websites en apps. Dit is uitgegroeid tot een echte passie. Ik kan mezelf urenlang bezighouden met een goed design. Hieronder lees je waarmee ik je van dienst kan zijn en hoe ik te werk ga.

Mijn services

Ik kan je op de volgende gebieden van dienst zijn...

Interface design

Interface design

Nog altijd ligt mijn grootste passie bij het maken van websites en het ontwerpen van apps.

Grafische ontwerpen

Grafische ontwerpen

Naast websites ben ik ook gespecialiseerd in het maken van flyers, huisstijlen, etc.

Mijn Instagram avontuur

Naast het maken van websites en apps ben ik in oktober 2017 samen met een paar andere creatieve vrienden een Instagram profiel op gaan richten waar andere designers inspiratie kunnen vinden voor hun werk. Na een paar maanden voorbereiden hebben we er een succes van proberen te maken. Ondertussen groeit het profiel best hard en zien we dat er een hoop mede-ontwerpers geïnspireerd raken, dat is en blijft toch een geweldig gevoel.

Mijn werkwijze

Van te voren duidelijkheid verschaffen is erg belangrijk, daar ben ik achter gekomen uit ervaring. Wanneer je een project voor mij hebt en mij een e-mail stuurt ga ik eerst bekijken wat er nodig is voor het project en of ik alle benodigde capaciteiten in huis heb. Daarna gaan we samen in een (digitale) meeting bespreken wat het project gaat worden en of je zelf al wat ideeën hebt. Wanneer er een schatting is gemaakt van de tijd die in het project gaat zitten, kan ik aan de slag gaan met ontwerpen.

Wanneer de klant helemaal tevreden is, zullen we het project afsluiten en, als het om een website gaat, je helpen met de hosting en publicatie op je eigen web server.

Mijn favoriete tools

Tijdens het werken gaat mijn voorkeur altijd uit naar de volgende programma's...